PIKAKULJETUKSET PERILLE HETKESSÄ – LAPPEENRANTA

JJ-Trans tarjoaa luotettavat pikakuljetukset Lappeenrannan ja Imatran alueen yrityksille ja yksityisasiakkaille. Pikakuljetukset ja lähettipalvelut ovat yrityksemme erityisalaa ja vastaamme jokaiseen kuljetuskeikkaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. JJ-Transilta saat nopean ja luotettavan kuljetuspalvelun ovellesi vain yhdellä puhelinsoitolla. Toimimme aamusta iltaan tarpeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä ja tilaa meiltä pikakuljetus, niin toimitamme pienet ja suuret tavarat pikaisesti perille!

Pyydä tarjous kuljetuspalveluista

Nopeus on kuljetuksessa valttia

Me JJ-Transilla olemme erittäin ylpeitä kuljetuspalvelumme tasosta ja nopeudesta. Monet kuljetusliikkeet tarjoavat kattavaa palvelua, mutta harva pystyy yhtä joustavaan ja nopeaan palveluun kuin me. 


Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa tavarasi turvallisen kuljetuksen perille kaikissa tilanteissa. Oli kyse sitten asiakirjalähetyksistä, pientavarasta tai muusta pikakuljetusta vaativasta rahdista, hoidamme kaikki kuljetukset aina sovitussa aikataulussa. Pidämme myös huolen tavaran kuljettamisesta ehjänä perille. 


Pikakuljetuksia ja lähettipalvelua varten meillä on valmiina monipuolinen kalusto ja luotettavat kuskit. Parhaassa tapauksessa saavumme luoksesi jo tunnin sisällä soitosta. Ota siis meihin yhteyttä, kun tarvitset nopeaa kuljetuspalvelua.

Pikakuljetukset joka tarpeeseen

Pikakuljetukset soveltuvat erilaisten tavaroiden nopeaan toimittamiseen asiakkaalle. Nopea ja joustava kuljetuspalvelu on tärkeä osa nykyaikaista liiketoimintaa, ja me vastaamme tähän tarpeeseen vankkumattomalla ammattitaidolla. Toimitamme asiakkaillemme pikakuljetuksena esimerkiksi:

  • dokumentit

  • tärkeät asiakirjat

  • suuret tavaraerät

  • auton varaosat

  • teollisuuden varaosat jne.

Toimitamme pikakuljetukset myös yksityisasiakkaille sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Lappeenrannassa, mutta tarjoamme palveluitamme joustavasti koko Suomen alueella. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin sovitaan tavarasi kuljetukselle kilpailukykyinen hinta!