LÄHETTIPALVELU, KURIIRIPALVELU JA JAKELUPALVELU – LAPPEENRANTA

JJ-Trans on lähetti- ja kuriiripalveluiden ammattilainen Lappeenrannasta. Kun tarvitset pikaista ja luotettavaa kuljetuspalvelua, ovat kokeneet kuljettajamme valmiina auttamaan sinut pinteestä. Palvelumme kattaa lähettipalvelut, jakelupalvelut ja kuriiripalvelut. 


Haemme ja toimitamme kiireiset lähetykset ja kirjeet haluamasi aikataulun puitteissa. Tarjoamme myös toistuvat jakelupalvelut sopimuksen mukaan. Palvelualueitamme ovat pääasiassa Lappeenranta ja Imatra, mutta kuljetamme tavaraa koko Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Kysy tarjous lähettipalveluista

Lähetti- ja kuriiripalvelut hätätapauksia varten

Hätätilanteissa tarvitaan pikaista kuljetusta. Lähetti- ja kuriiripalveluiden avulla on mahdollista saada pikaista toimitusta tarvitsevat tavarat tai asiakirjat perille erittäin nopeassa aikataulussa. Erilaisten pakettien ja postitoimitusten nopea perille saaminen on onneksi erikoisalaamme. Lähettimme toimivat aamusta iltaan – tarvittaessa koko Suomen alueella. 


Suoritamme myös vaihtopalvelua, jonka puitteissa noudamme ja toimitamme tavarasi asiakkaalle ja tuomme vanhan tavaran takaisin. Kysy rohkeasti lisää lähetti- sekä kuriiripalveluistamme.

Joustavaa lähettipalvelua

Lähetti- ja kuriiripalvelut vaativat pikaista sekä joustavaa toimintaa. Lappeenrannan yritysten ja yksityisasiakkaiden onneksi yrityksemme toimii erittäin nopeasti, ja meidät saa kiinni vain yhdellä puhelinsoitolla. Kuriiripalvelut ovat saatavilla aamusta iltaan ympäri vuorokauden. Toimitukset ovat sovittavissa erittäin joustavasti haluamallasi aikataululla. Erityisen kiireellisiä lähetyksiä varten tarjoamme pikakuljetuspalvelut, lue lisää. Kerro meille kuljetustarpeistasi, niin me hoidamme tavarasi taatusti perille.